Laatste nieuws over 24...

Toi, toi, toi voor alle dansers! Docenten en bestuur...

Vervoer, verzameltijden, verzamelpunt, tips voor dansers, aanvangstijden voorstellingen, prijzen en verkoop tickets,  onze  foto- en videografen, kortom het laatste nieuws over leerlingenvoorstelling 24!

 

24...
is de titel van onze leerlingenuitvoering op zaterdag 6 juli 2024 in theater De Kampanje in Den Helder. Niet zomaar een getal... 24…wordt namelijk een dag om nooit te vergeten. Je gaat genieten van het dansplezier van alle leeftijden en prachtige choreografieën in diverse stijlen.

 

Vervoer op 6 juli 2024…
Het is de bedoeling dat alle leerlingen op 6 juli 2024 zelf naar De Kampanje reizen. Misschien kun je met anderen afspreken samen te reizen. Leerlingen blijven de hele dag onder toezicht van hulpouders in De Kampanje. Eerst dansen we de generale repetitie, daarna twee keer onze voorstelling. Na alle voorstellingen gaan alle leerlingen ook met eigen vervoer weer naar huis.

Onze jongste leerlingen van de dinsdag 15.15 uur van juf Lisanne gaan al ná de middagvoorstelling naar huis met eigen vervoer. Er wordt in de app -groep gecommuniceerd waar de leerlingen opgehaald kunnen worden.  

 

Verzameltijden...
09.00 uur: alle andere leerlingen dan de Visjes en de Sterren

10.00 uur: De Visjes, dinsdag 15.15 uur
                  De Sterren, zaterdag 9.30 uur

 

Verzamelpunt...
We verzamelen bij de artiesten ingang van De Kampanje, net voorbij de ingang rechts.
Adres van DE Kampanje is, Willemsoord 63, 1781 AS DEN HELDER

De Visjes en De Sterren worden opgevangen door een hulpouder of iemand van het bestuur. Om onrust te voorkomen, mag niet iedereen achter de schermen komen. Hulpouders zijn daarom te herkennen aan hun polsbandje


Parkeren...

Reken 15 minuten extra reistijd om bij de Kampanje te komen. Op het parkeerterrein voor de Kampanje staat de kermis. Parkeren kan op een andere plek op Willemsoord.

 

Tips voor dansers...

. Neem genoeg eten en drinken mee… het is een lange dag en er is  geen gelegenheid om eten of              drinken te kopen. (Liefst geen chocolademelk… dat geeft vlekken op de kostuums)

. Neem een grote tas mee een label eraan met jouw naam en balletgroep erop, waar al je spullen                en kleren in kunnen. 

. Schrijf je naam in je balletschoenen.

. Steek je haren thuis op, zonder gekleurde speldjes, kammetjes of frutsels, tenzij de docent iets                 anders heeft gezegd.

. Draag geen sieraden – ook geen oorbellen - misschien beter om ze thuis te laten

. Geen nagellak

. Neem een vest of hoody met rits of knopen die je niet over je hoofd hoeft aan te trekken..  dan                blijft je haar en schmink ongedeerd!

. Neem eventueel een spelletje, boek, kleurboek of iets dergelijks mee

 

Ovationeel applaus voor onze super sterren...

Na de laatste voorstelling dalen alle dansers samen de trap in de foyer af . Beneden staan alle moeders, vaders, opa’s, oma’s, broers, zussen, buurmeisjes, vriendjes - kortom het publiek - klaar om onze toppers mee naar huis te nemen maar hen terwijl ze afdalen een ovationeel applaus te geven...

Hulpouders begeleiden de jongsten.

 

Leerlingenbijdrage € 7,50...
Of je nu 1, 2, 3 of meer lessen volgt... voor leerlingenvoorstelling 24 vragen we als leerlingenbijdrage
€ 7,50 per danser (m/v). Je kunt betalen met een Tikkie - betaalverzoek via een app -.  Iedereen die optreedt, heeft na de meivakantie van de dansdocent een Tikkie in zijn balletgroep-app gekregen.  Daarmee maak je het bedrag zo over...

 

Aanvangstijden 24...
Theater De Kampanje, Variopoolzaal
Zaterdag 6 juli 2024 15:00 - 16.30
Zaterdag 6 juli 2024  18:00 - 19.30
De voorstellingen van 15.00 en 18.00 uur hebben beiden geen pauze. U kunt na afloop in de foyer een drankje kopen.

 

Prijzen tickets 24...
12+                  € 19,50
0 t/m 12 jaar    € 15,00

Kaartverkoop 24...
Kaartverkoop voor 24  loopt via de website van Theater De Kampanje in Den Helder en start op 13 mei 2024!

Balletschool Schagen regelt foto’s en -video’s...
Van mini tot senior... alle dansers zijn tijdens de voorstelling geconcentreerd en gefocust op hun dans. Het is dan ook heel storend als opeens een trotse vader, oma of partner ons optreden filmt of fotografeert.

Filmen en fotograferen is daarom  verboden tijdens onze voorstelling! Wij hebben zelf een fotograaf en videoproducent geregeld die alle optredens en groepen filmenfotograferen en registreren.

Voor en na de voorstelling kun je beeldmateriaal bestellen. Na de voorstelling ligt er in onze balletschool ook nog een bestellijst klaar.

Theater-de-Kampanje-vooraanzicht-parkeerplaats-met-lichten-foto-Peter-van-Aalst-scaled Theater-de-Kampanje-vooraanzicht-parkeerplaats-met-lichten-foto-Peter-van-Aalst-scaled